Selecteer een pagina

Startplaatsen

Er zijn diverse startpunten. In de Meije is dat vanuit Meije 70 te Bodegraven.  Gebruik dit adres voor uw navigator en houd er rekening mee dat u de startlocatie in de Meije alleen vanaf Bodegraven kunt bereiken.

Parkeren

Alleen als er een toertocht wordt georganiseerd is er zowel in de Meije als Nieuwkoop ruim voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats in de Meije heeft een capaciteit voor 3.000 auto’s. De verkeersregelaars regelen u naar een parkeerplaats.

Aanrijroutes:

 

Vanaf Den Haag en Leiden:

Neem de N11, afslag Bodegraven-centrum /Zwammerdam. Neem bij de eerste rotonde de tweede afslag en neem de tweede rotonde driekwart richting Meije. Na 1 kilometer neemt u bij de rotonde de eerste afslag.

Vanaf Rotterdam:

Neem de A20, vervolgens de A12 richting Utrecht. Neem de afslag 12 Bodegraven en volg de borden naar Bodegraven. Ga de N11 op en neem de eerste afslag. Neem bij de eerste rotonde  de tweede afslag  en neem de tweede rotonde driekwart richting Meije. Na 1 kilometer neemt u bij de rotonde de eerste afslag.

Vanaf Utrecht:

Volg de A12 en neem de afslag 12a richting Bodegraven. Na 500 meter houd rechts aan naar N11. Na 2 kilometer sla rechtsaf af richting Bodegraven/Zwammerdam .Ga bij de eerste rotonde rechtdoor en neem de tweede rotonde driekwart richting Meije. Na 1 kilometer neemt u bij de rotonde de eerste afslag.

De terugreis

Verkeerregelaars leiden in de Meije alle automobilisten vanaf het parkeerterrein richting Zegveld/Woerden.